شمارش معکوس تا جشنواره‌ بزرگ بیتکسینو آغاز شد؛ منتظر جوایز استثنایی باشید!

یو اس دی کوین USDC

قیمت به دلار:

قیمت به تومان:

رتبه رمز ارز:

ارزش بازار:

حجم معاملات 24ساعته:

درصد تغییرات 24ساعته:

1

7

79,118
1.430%

یو اس دی کوین چیست؟

از زمان پیدایش بیت کوین و رواج رمز ارز ها و معامله گری آنها استفاده از پول فیات به صورت مستقیم برای معامله گری همواره با محدودیت هایی مواجه بود که از جمله آنها نیاز به انجام تراکنش بانکی، پرداخت کارمزد های بالا و صرف زمان زیاد جهت انجام انها بود که منجر به پیدایش استیبل کوین ها شد، استیبل کوین ها به صورت کلی توکن هایی بر بستر بلاکچین هستند که با پشتوانه ای در صندوق های ذخیره شده نرخ استیبل کوین را به میزان ارزش واقعی آن ارز ثابت نگه می دارد، استیبل کوین USDC یکی از رمز ارز های محبوب دنیای دیجیتال است که با پشتوانه دلاری به صورت 1 به 1 صادر می شود و بنا به استفاده از بستر بلاکچین امکان نقل انتقال سریع را با حداقل کارمزد بین کاربران در سر تا سر دنیا مهیا می سازد. یو اس دی کوین در اکثر صرافی های بزگ دنیا در کنار تتر به عنوان پایه بازار برای انجام تبادلات سایر رمز ارز ها استفاده می شود و از سال 2018 که معرفی شده توانسته جای خود را به خوبی در میان کاربران کریپتوکارنسی باز کند و اعتماد کاربران را با ثابت نگه داشتن نرخ خود به میخ 1 دلاری جلب نماید در ادامه با بررسی فنی یو اس دی کوین با صرافی بیتکسینو همراه ما باشید.

کاربرد اصلی استیبل کوین ها چیست؟

استفاده به عنوان پایه بازار: در بازار های مالی جهت معامله گری یک دارایی همواره از پایه های فیات استفاده می شود، به عنوان مثال در بورس ایران برای معامله نماد ها و خرید و فروش انها از پایه ریال ایران استفاده می شود، اما در بازار ارز های دیجیتال با توسعه استیبل کوین ها این توکن ها به عنوان پایه بازار اصلی برای خرید و فروش در اکثر صرافی ها کاربرد دارند مثلا برای خرید بیت کوین در اکثر صرافی های بین المللی ابتدا باید پول نقد رایج کشور مورد نظرتان را به تتر یا یو اس دی کوین تبدیل کنید و سپس از آن برای ورود به معامله 100 ها رمز ارز استفاده کنید.

نقاط معامله گری، حد ضرر و حد سود

بنا به نوسانات شدید قیمت رمز ارز ها از استیبل کوین ها جهت قرار دادن نقاط معامله گری و حد سود و ضرر استفاده می شود مثلا در صورت نوسانات شدید بازار، معامله گران برای در امان ماندن از ریزش های سنگین دارایی رمز ارزی خود را به توکن های یو اس دی سی تبدیل می کنند که همواره برابر با 1 دلار است و در صورت پیدا کردن موقعیت مناسبی جهت ورود به معامله استیبل کوین ها را به رمز ارز مورد نظرشان تبدیل می کنند.

استفاده به عنوان ابزاری برای پرداخت

استیبل کوین ها عمده کاربرد پرداخت های کریپتو کارنسی ها را بر عهده دارند، به دلیل تغییرات بسیار زیاد قیمت سایر ارز های دیجیتال، استفاده از انها را به عنوان ابزاری برای پرداخت گاها دچار چالش می کند چرا که با تغییرات آنی قیمت، بسیاری از دریافت کننده گان رمز ارز حین تبدیل به ارز های فیات با کاهش آنی قیمت روبه رو میشوند که منجر به ضرر قابل توجهی نیز می گردد اما با ثابت بودن استیبل کوین ها به نرخ دلار از انها قوی ترین ابزار پرداخت را ساخته که توانایی پرداخت میلیون ها دلار را در کمتر از چند دقیقه با کارمزد بسیار پایینی میسر می سازد و همینطور دردسر های ساخت حساب بانکی و تمرکز بالای نهاد های نظارتی و پرداخت کارمزد های بالا را ندارد.

استفاده در امور مالی غیر متمرکز

از USDC در پلتفرم های دیفای متعددی به منظور وام دهی و تبدیل دارایی ها به صورت غیر متمرکز استفاده می شود و همینطور امکان فراهم کردن استخر های نقدینگی برای دارنده گان USDC در بستر ERC20 مهیا است.

استفاده به عنوان پشتوانه سایر استیبل کوین ها

استیبل کوین متمرکز USDC به عنوان پشتوانه ای برای برخی از استیبل کوین های غیر متمرکز در حال استفاده است که بزرگترین آنها استیبل کوین DAI است که توسط پلتفرم MAKER ایجاد شده و بخشی از صندوق های خود را بر اساس استیل کوین یو اس دی کوین ایجاد نموده که البته تمامی مراحل قفل کردن این توکن در قرار داد هوشمند و ضرب توکن های دای به صورت غیر متمرکز و تحت پروتکل خاصی صورت می گیرد.

یو اس دی کوین یک توکن است

USDC یک توکن است، یعنی این رمز ارز بر پایه دلار فاقد بلاکچین خصوصی می باشد و برای فرایند نگه داری، ارسال و دریافت توکن های آن از سایر بلاکچین ها استفاده می شود، توسعه دهنده گان یو اس دی کوین سعی در پوشش بلاکچین های متنوعی نموده اند و امروزه امکان انتقال سریع usdc در بیشتر بلاکچین های مطرح با حداقل کارمزد تراکنش ها امکان پذیر شده است، که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است:

بلاکچین اتریوم استاندارد توکن ERC20 : یو اس دی کوین در ابتدا تنها روی بستر اتریوم ایجاد شد و تحت استاندارد توکن های ERC20 این شبکه ایجاد شد، اما در حال حاظر به دلیل بالا بودن کارمزد های تراکنش ها در این بستر که در حدود 20 دلار است استفاده کمتری از این بستر جهت انتقالات USDC برای تراکنش های روزمره صورت می گیرد.

بلاکچین ترون استاندارد توکن TRC20 : ترون که از محبوب ترین بستر های با قابلیت قرار داد های هوشمند است توسعه دهنده گان USDC را مجاب کرده که این استیبل کوین را در این بستر پرمخاطب نیز عرضه نمایند و با کارمزد حدود 1 دلار از تراکنش های بسیار سریع بر بستر ترون بهره مند شوند.

برای ارسال توکن های USDC از کیف پول های شخصی باید کارمزد تراکنش در بلاکچین مورد نظر را بر اساس رمز ارز بومی آن پرداخت نمایید، مثلا برای ارسال در شبکه trc20 ترون باید حدودا به میزان 1 دلار رمز ارز TRX را در ولت شخصی تان برای انجام تراکنش موجود داشته و پرداخت نمایید.

سولانا استاندارد توکن SPL : بلاکچین سولانا به عنوان سریع ترین بلاکچین حال حاضر به شما امکان دریافت و ارسال USDC را می دهد، در سولانا در کسری از ثانیه با کارمزدی کمتر از 1 صدم سنت تراکنش های شما انجام می شوند.

الگوراند استاندارد توکن ASA : بلاکچین امن، سریع و با کارمزد های کم الگوراند منجر به ضرب بیش از 200 میلیون توکن USDC در این بستر شده است.

شفافیت بالا نقطه قوت USDC

بدلیل حساسیت بالا و تاثیر گذاری مستقیم استیبل کوین ها روی مارکت، شرکت توسعه دهنده یو اس دی کوین نهایت تلاش را برای نمایش دقیق اطلاعات، موجودی ها، توکن های ایجاد شده به ازای ذخیره دلاری و فرایند باز پرداخت توکن و سوزانده شدن آنرا انجام می دهد و به صورت ماهانه اطلاعات دقیق را در وب سایت خود منتشر می کند و در این راه از سایر مجموعه های حساب رسی نیز مانند گرنت تورنتون (Grant Thornton) برای نظارت بیشتر بهره می برد و در جهت قانون مندی و پایبندی به ان قدم های متعددی را برداشته و همکاری خود را با مسولین این حوزه اعلام می دارد.

توسعه دهنده گان یو اس دی کوین

در 26 سپتامبر سال 2018 توکن USDC توسط کنسرسیوم سنتر (Centre Consortium) معرفی شد این شرکت از همکاری مشترک دو مجموعه سیرکل  circleو کوین بیس coinbase بوجود امده است. کوین بیس یکی از بزرگترین و مطرح ترین صرافی های آمریکایی است و شرکت سیرکل نیز از خدمات دهنده گان مطرح امور مالی از سال 2013 است که از نظر سابقه و رزومه کاری هر دو بسیار موفق و مطرح هستند. یو اس دی کوین همکاری کاملی را با نهاد های نظارتی و قانون گذاری انجام می دهد و از نظر شفافیت صندوق ذخایر و حسابرسی موجودی ها بسیار دقیق و منظم عمل کرده است.

 USDC استیبل کوینی متمرکز

توکن های USDC در بستر بلاکچین های غیر متمرکز به گردش درامده است و هر شخصی بدون نیاز به احراز هویت و با ایجاد یک کیف پول در بستر بلاکچین می تواند به دریافت ارسال و ذخیره آن بپردازد اما متناسب با کدی که شرکت تولید کننده USDC در قرار داد هوشمند آن قرار داده این امکان را برای خود بوجود آورده که طبق صلاحدید خود موجودی این توکن را در هر ادرسی بلوکه کند البته تا کنون سوء استفاده ای از این امکان توسط بنیاد USDC مشاهده نشده و تنها چند ادرس مربوط به هکر ها و افراد تبه کار دارنده این توکن از این طریق مسدود شده اما متناسب با تحریم های استفاده از دلار که از طریق امریکا ایجاد شده کاربران ایرانی باید حتما به این نکات توجه فرمایند و نگرانی های بلوکه شدن موجودی این توکن را دور از ذهن نپندارند و هیچگاه به مقصد صرافی های بین المللی به صورت مستقیم از صرافی های ایرانی و بلعکس این توکن را ارسال نکرده و همچنین با ip  ایران در مرورگر های موجود اطلاعات تراکنش و ادرس های خود را جستجو ننمایند.

حواشی USDC با ورشکستگی بانک SVB

شرکت سیرکل بخشی از دارایی های صندوق خود را نزد بانک سیلیکون ولی SVB امریکا نگه داری می کرد، و هنگامی که این بانک در اسفند ماه سال 1401 اعلام ورشکستگی نمود شرکت سیرکل اعلام کرد که میزان 3.3 میلیارد دلار از سرمایه این شرکت که در نزد این بانک بوده امکان برداشت ندارد و این مشکل به محض اعلام باعث کاهش قیمت USDC از میخ 1 دلاری شد و با 3 درصد کاهش تا حدود 96 سنت نیز معامله شد، که البته طولی نکشید تا مشکل بوجود آمده برطرف شد و مجدد این استیبل کوین با دستیابی به پشتوانه خود به نرخ 1 دلاری بازگشت.

مقایسه تتر و یو اس دی کوین

تتر در رتبه اول استیبل کوین ها قرار گرفته و سابقه حضور طولانی تری از سال 2014 در بازار رمز ارز ها را دارد و USDC به عنوان استیبل کوین دوم مارکت قلمداد می شود و 4 سال بعد از تتر یعنی در سال 2018 معرفی شده است، هر دوی این استیبل کوین ها از ارز های فیات به عنوان پشتوانه استفاده می کنند اما طبق شواهد موجودی USDC به صورت تماما نقدی در بانک های معتبر آمریکا قرار گرفته و از نظر شفافیت و متکی بر قانون گذاری و رگوله بودن به نسب تتر بهتر عمل کرده است، تتر از نظر پذیرش، نقد شوندگی و استفاده به عنوان پایه بازار از مقبولیت بالاتری برخوردار است و تقریبا صرافی رمز ارزی پیدا نمی شود که آنرا نقد نکند یا به شما امکان معامله گری با تتر را ندهد در صورتی که USDC تنها در صرافی های بزرگ به عنوان پایه بازار دیده می شود اما امکان خرید آن معمولا با ارز های فیات و تتر در بیشتر صرافی ها به چشم می خورد، در نهایت هر دوی این دارایی ها از زمان حضورشان در بازار عملکرد خوب خود را نشان داده و به نرخ 1 دلاری میخ شده اند.

در حال حاضر به عنوان بهترین کیف پول برای نگهداری یو اس دی کوین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تراست والت ( Trust Wallet) کیف پول موبایل
  • ترون لینک (Tron Link) کیف پول موبایل
  • لجر (Ledger) کیف پول سخت افزاری.
  • متامسک (Meta Mask) کیف پول مرورگر
  • اکسودوس (Exodus) کیف پول دسکتاپ و موبایل.

چطور USDC خریداری کنیم؟

برای خرید یو اس دی کوین می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. اما از آنجایی که تراکنش‌های انجام شده در این بازار به دلیل غیرمتمرکز بودن شبکه رمز ارزها، غیر قابل پیگیری است، بهتر است برای خرید آن از یک صرافی معتبر اقدام نمایید. با یک سرچ کوتاه می‌توانید به تعداد زیادی صرافی ارز دیجیتال دسترسی پیدا کنید. اما پیدا کردن یک صرافی مطمئن کار چندان آسانی نیست. از این رو ما برای حفظ امنیت دارایی شما در صرافی بیتکسینو نهایت تلاشمان را می کنیم تا علاوه بر فراهم سازی امن ترین بستر برای خرید و فروش یو اس دی کوین و ارائه کیف پول به شما تمامی راهنمایی های لازم را جهت ورود راحت تر به این فضا را ارائه دهیم.

سوالات متداول
چگونه می‌توانم یو اس دی کوین خریداری کنم؟

صرافی معتبر بیتکسینو این امکان را به شما می دهد تا با ثبت نام و احراز هویت در فضای ایمن و آسان خرید و فروش یو اس دی کوین را انجام دهید.

چگونه می‌توانم یو اس دی کوین را به ریال تبدیل کنم؟

در صرافی بیتکسینو در هر ساعت از شبانه روز میتوانید پس از احراز و انتقال یو اس دی کوین به ولتتان به نرخ همان لحظه یو اس دی کوین را به ریال و یا بلعکس تبدیل نمایید.

زمان و هزینه برداشت یو اس دی کوین به چه صورت است؟

تراکنش های یو اس دی کوین  در بلاکچین های ترون بایننس اسمارت چین، الگوراند سولانا و اتریوم انجام میگیر که بسته به شبکه انتخابی شما کارمزد و زمان متغییر است.

حداقل و حداکثر خرید یو اس دی کوین در روز چقدر است؟

حداقل خرید و فروش در صرافی بیتکسینو معادل ریالی 6 دلار است و حداکثری در روز برای خرید و فروش یو اس دی کوین در نظر گرفته نشده است. و کاربران با هر میزان دارایی میتوانند اقدام به خرید نمایند.

آیا خرید یو اس دی کوین ریسک بالایی دارد؟

به طور کلی هر سرمایه گذاری دارای ریسک هست در این میان سرمایه گذاری روی ارز های دیجیتال به دلیل نوسانات بسیار بالا ریسک به مراتب بیشتری را نیز داراست که افراد قبل از ورود نیاز به مطالعه کامل و بررسی جوانب مخاطره امیز این سرمایه گذاری را باید لحاظ نمایند.

کارمزد خرید یو اس دی کوین در بیتکسینو چقدر است؟

بیتکسینو با کارمزد معادل 0.2 درصد که کمترین میزان کارمزد میان تمام صرافی ها است با بهترین نرخ معاملات خرید و فروش شما را بدون واسطه انجام می دهد.

0
    0
    سبد خرید شما
    سبد خرید شما خالی استبازگشت به فروشگاه
      درخواست کوپن