خانه » ارزهای دیجیتال » تتر
تتر USDT
قیمت به تومان:
رتبه رمز ارز:
ارزش بازار:
حجم معاملات 24ساعته:
درصد تغییرات 24ساعته:
1
3
خرید تتر
برای خرید تتر در بستری ایمن، با پشتیبانی 24 ساعته و با بهترین نرخ صرافی دانش بنیان بیتکسینو همراه شماست، خرید و فروش رمز ارز تتر با نماد USDT که محبوب ترین استیبل کوین جهان معرفی می شود به سادگی پس از ثبت نام و احراز هویت برای شما امکان پذیر میگردد و به سادگی می توانید با پرداخت آنلاین معاملات خود را انجام داده و به میزان مورد نظر رمز ارز تتر را خریداری نموده یا به صورت آنی آنرا به فروش برسانید، همچنین در صورتی که از ایجاد کیف پول های تتر آگاهی کافی ندارید نیز می توانید با مراجعه به پشتیبانی تمامی راهنمایی های لازم و آموزش های مربوطه را دریافت نموده و یا از کیف پول های ایمن حساب کاربری تان در بیتکسینو برای نگه داری USDT استفاده فرمایید. در ادامه شما را به بررسی تخصصی این ارز محبوب در دنیای بلاکچین دعوت میکنیم.
تتر چیست؟
تتر (USDT) یک استیبل کوین محبوب است که چندین سال است فعالان بازار ارزهای دیجیتال در معاملات خود از آن استفاده میکنند. تتر ارتباط تنگاتنگی با دلار آمریکا دارد و از لحاظ تئوری نمیتواند تحت تاثیر نوسانات بازار باشد. این امر باعث شده است که برای ارزشگذاری رمزارزهای دیگر همچون بیت کوین مورد استفاده شود. شرکت تتر لیمیتد (Thether Limited) در سال 2015 عرضه این رمز ارز را آغاز کرد. هدف اصلی از عرضه تتر ارائه یک دارایی دیجیتال ایمن در برابر نوسانات بازار بود که ارزش آن همیشه ثابت باشد. این همان عاملی بود که USDT را به یک استیبل کوین تبدیل کرد.
تتر چیست و چرا به آن استیبل کوین گفته میشود؟
اگر وارد بازار ارزهای دیجیتال شده باشید به طور حتم متوجه خواهید شد که قیمت بسیاری از رمز ارزها پایدار نیست و میزان نوسانات موجود در آنها بسیار زیاد است و همین امر مانع از فراگیر شدن آنها برای استفاده در معاملات روزمره شده است. اگرچه نوسانات باعث رونق و افزایش سرمایهگذاری در این بازار میشود، اما چنین نوسانی همانند یک شمشیر دو لبه است، همانطور که سال 2021 رشد سرسامآور قیمت ارزهای دیجیتال باعث ترغیب بسیاری از سرمایهگذاران به این بازار شد. اما در سال بعد یعنی در سال 2022 قیمت برخی از این ارزها 90 درصد از ارزش خود را از دست داد. اما تتر فاقد چنین نوسانی است. با وجود اینکه تتر یک ارز دیجیتال مبتنی بر شبکه بلاک چین است، اما به دلیل داشتن پشتوانه ارز فیات (دلار آمریکا) تحت تاثیر نوسانات بازار قرار نمیگیرد.
در تعریف استیبل کوین نیز باید گفت، هر رمزارزی که دارای پشتوانه ارز فیات است، تحت عنوان استیبل کوین شناخته میشود. پس میتوان تتر را به عنوان یک استیبل کوین در نظر گرفت، زیرا دارای پشتوانه دلار است. این شرکت همچنین اقدام به ارائه یک استیبل کوین دیگر با پشتوانه طلا به نام XAUT نیز کرده است.
آیا تتر قابل استخراج است؟
تتر قابل استخراج نیست. تنها شرکتی که از این رمزارز پشتیبانی میکند، میتواند کوین جدید را براساس ضوابط و قوانین خاص خود عرضه نماید. هدف اصلی از عرضه تتر این است که قیمت آن در برابر دلار ثابت بماند و بدون کنترل مرکزی امکان ثبات تتر وجود ندارد.
کارمزد و سرعت تراکنش تتر چقدر است؟
انتقال پول در حسابهایی مانند سوئیفت (Swift)، هزینه بالایی دارد. کارمزد تراکنش در سوئیفت در حدود 20 الی 30 دلار است. درحالی که کارمزد انتقال تتر بین کیف پولهای ارز دیجیتال صفر است. البته برای انتقال تتر بین شبکههای بلاک چین باید کارمزد مشخصی پرداخت شود که هر یک از بلاکچین هایی که تتر در آن پشتیبانی می شود دارای کارمزد متفاوتی هست به عنوان مثال ابتدا تتر توسط لایه OMNI بیت کوین روی کار امد که کارمزد های بسیار بالا و سرعت بسیار پایینی داشت و بعد ها تحت توکن اتریومی ERC20 نیز عرضه شد که هم اکنون این شبکه هم کارمزد های انتقالی تا 30 دلار دارد که استفاده از آن را مشکل ساز می کند و با روی کار آمدن بلاکچین های ترون و بایننس اسمارت چین عمده تراکنش های توکن تتر امروزه در بستر های TRC20 و BEP20 این بلاکچین ها صورت می گیرد که با هزینه زیر یک دلار در چند ثانیه انجام می شود.
تاریخچه تتر
تتر در ابتدا با نام ریلکوین ( Realcoin) فعالیت خود را شروع کرد و وایت پیپر آن در سال 2014 منتشر شد. در این وایت پیپر از ریو کالینز (Reeve Collins)، بروک پیرس (Brock Pierc) و کریگ سیلارز (Craig Sellars) نام برده شده است. در نوامبر همان سال نام ریلکوین به تتر تغییر نام یافت.
هر واحد تتر ارزشی برابر یک دلار آمریکا دارد. این استیبل کوین که در ابتدا توسط شرکت تتر لیمیتد عرضه شد، براساس گفته وب سایت تتر، از قوانین جزایر ویرجین انگلستان پیروی میکند. در حال حاضر مدیر عامل این شرکت، ژان لودیکوس وان در ولد است که به عنوان مدیر عامل صرافی بیتفنیکس نیز شناخته میشود.
تتر چگونه کار میکند؟
اتصال قیمت ارز دیجیتال به ارز فیات مشکلات خاص خود را دارد و این کار به صورت مستقیم امکانپذیر نیست. از اینرو شرکت تتر لیمیتد برای برطرف کردن چنین مشکلی ادعا کرد که در ازای هر واحد USDT، به همان نسبت دلار در خزانه خود نگهداری میکند. زمانی که صدور تتر به میلیاردها دلار افزایش یافت، بسیاری از سرمایهگذاران نسبت به ادعای این شرکت تردید کردند. در سال 2019 به شرکتهای دیگر امکان مشارکت در این پروژه داده شد و در حال حاضر به عنوان برترین استیبل کوین بازار که بیشترین حجم معاملات با آن صورت میگیرد، شناخته میشود.
مزایای تتر
تتر انعطافپذیری بسیار بالایی دارد و در بسیاری از صرافیها جایگزین دلار است. در ادامه به برخی از مهمترین مزایای آنها اشاره میکنیم:
حد ضرر و حد سود با استفاده از تتر
همانطور که گفته شد نوسانات بسیار زیادی در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارد. وقتی که روند بازار ناگهان تغییر پیدا میکند، شما چند گزینه برای انتخاب دارید. اول اینکه آن را بفروشید و به ارز فیات تبدیل کنید، یا اینکه در بازار بمانید و متحمل ضرر شوید و گزینه سوم آن است که دارایی خود را به سرعت تبدیل به تتر کرده و از نوسان موجود در بازار در امان بمانید.
با توجه به اینکه تتر رمز ارزی توسعه یافته در شبکه بلاک چین است، تبدیل سایر ارزهای دیجیتال به تتر در کسری از ثانیه صورت میگیرد. از این رو بهترین روش برای دوری از نوسانات لحظهای بازار ارزهای دیجیتال است. و عمده صرافی های ارز های دیجیتال پایه بازاری برای همه ارز ها با تتر دارند که معامله گران بر اساس آن بتوانند موقعیت های خود را مدیریت کنند.
حواله کردن
تتر را میتوان همانند بسیاری از ارزهای دیجیتال به هر نقطتهای از دنیا با کمترین کارمزد ارسال کرد. این امر باعث متحول شدن تراکنشهای بینالمللی میگردد.
حسابداری
در زمان پیدایش بیت کوین، شعار اصلی آن استفاده برای پرداختهای روزمره بود. با این حال وجود نوسان بسیار زیاد در این رمز ارز، مانع از فراگیر شدن آن شد. اما تتر این مشکل را برطرف کرده است. شما میتوانید با خیال راحت هر کالا یا خدماتی را با استفاده از تتر دریافت و خرید نمایید بدون اینکه نگران تغییر قیمت آن باشید.
حواشی تتر
در ژانویه سال 2015 صرافی بیتفنیکس، به عنوان اولین صرافی ارزهای دیجیتال بود که تتر را بر روی پلتفرم خود معرفی کرد و در همان ابتدای عرضه توانست طرفداران بسیار زیادی بین کاربران بدست آورد. بعد از آن بود که بیتفنیکس توانست به عنوان اصلیترین مرکز معالات ارزهای دیجیتال شناخته شود.
اما مدت زمان زیادی طول نکشید که سرمایهگذاران درباره میزان نقدشوندگی این رمز ارز مباحث جدیدی را پیش کشیدند. موفقیت تتر خالی از نگرانی نبود و این نگرانی مربوط به ارتباط گردانندگان بیتفنیکس با تتر بود. بسیاری از منتقدان این سوال را مطرح میکردند که آیا به همان تعداد واحدهای در حال گردش تتر، دلار در خزانه شرکت عرضه کننده آن وجود دارد یا نه. این جریان تا ماهها ادامه داشت.
در ژانویه 2017 در حدود 850 میلیون تتر جدید وارد بازار شد و میزان کوینهای در گردش به شدت افزایش پیدا کرد، که این امر به نوبه خود باعث افزایش قیمت سایر رمزارزها گردید. در این بحبوحه بسیاری از منتقدان نسبت به دستکاری بازار توسط صرافی بیتفنیکس ابزار تردید کردند.
نیکولاس ویور که به عنوان یکی از محقیقان موسسه فناوری کامیپوتر در کالیفرنیا شناخته میشود، طی یک مصاحبه جنجالی در شبکه تلویزیونی گفت: “طی چند ماه گذشته، تعداد زیادی تتر ساخته و به صرافی بیتفنیکس منتقل شده که آن نیز صرف خرید بیت کوین و سایر رمزارزها شده است. من معتقد هستم که این حجم افزایش خرید، رشد قیمت رمزارزها را در پی داشته است”.
در ادامه این ماجرا شخصی ناشناس با انتشار آمار تحلیلی رابطه بین تتر و قیمت بیت کوین را به کاربران نشان داد. وی چنین نتیجهگیری کرده بود که با کاهش قیمت بیت کوین، واحدهای جدیدی از تتر ساخته میشود تا با خرید بیت کوینهای موجود در بازار قیمت آن افزایش پیدا کند.
بسیاری از سرمایهگذاران منتقد تتر، درخواستی مبنی بر بازدید از ذخایر ارزی شرکت عرضه کننده این استیبل کوین ارائه دادند که با مخالفت روبهرو شد. پس از آن شکایتی علیه این شرکت صورت گرفت و نهادهای نظارتی احضاریهای علیه مدیرعامل تتر لیمیتد ابلاغ کردند، که در نهایت مجبور شد بخشی از توکنهای تتر را بسوزاند. البته تا همین امروز هم نگرانیهایی بابت ذخایر ارزی تتر وجود دارد.
آیا تتر دارای ریسک هایی هم هست؟
پرسشهای زیادی در مورد غیرمتمرکز بودن سیستم تتر عنوان میشود. اگر به سازوکار تتر نگاه کنیم، زمانی که کاربران نسبت به ارزش تتر دچار تردید شوند و بخواهند همه USDTها را به دلار تبدیل کنند، آیا در ازای این حجم عظیم تتر، پشتوانه دلاری برای آن وجود دارد؟ این سوالی است که بسیاری از سرمایهگذاران منتقد نسبت به آن ابراز تردید میکنند. البته در پی افت خیز بازار ارز های دیجیتال در پی این سالها و حتی از بین رفتن ارزش بسیاری از استیبل کوین ها مانند UST تتر همچنان به میخ یک دلاری خود پایبند بوده و تواسنته ارزش یک دلاری خود را حفظ کند و شرکت پشتیبان تتر به نسبت یک به یک اقدام به بازخرید مجدد توکن های تتر می کند، اما کاربران تتر باید بدانند که امکان قفل کردن دارایی تتر موجود در کیف پول هایشان توسط کد موجود بر روی قرار داد هوشمند تتر پیش بینی شده است و این استیبل کوین به صورت کاملا متمرکز تحت نظارت شرکت توسعه دهنده آن قرار دارد و توانایی مسدود سازی حساب ها و همچنین ایجاد نامحدود توکن را در اختیار دارد.
پروتکلهای انتقال تتر
همان طور که گفته شد تتر دارای یک بلاکچین بومی نیست و به صورت توکن شده در بلاکچین های مختلف وجود دارد نکته ای که کاربران مبتدی ارز های دیجیتال را گاها با مشکل روبه رو می کند. از این حیث هنگام ایجاد کیف پول توکن تتر در هر پلتفرمی مانند صرافی یا ولت های موبایلی باید دقت فرمایید که دقیقا کیف پول ایجاد شده در چه بستری وجود دار به عنوان مثال بستر اتریوم ERC20 یا ترون TRC20 همچنین اخیرا تتر در بلاکچین های فنتوم و سولانا و ایاس نیز عرضه شده است که هرکدام از این بستر ها منحصر به فرد، و دارای ادرس های متفاوتی هستند و شما فقط امکان واریز و برداشت در بستر مورد استفاده را دارید مثلا اگر در کیف پولتان تتر را در شبکه BEP20 نگه داری می کنید برای انتقال آن به هر فرد یا ولت دیگری باید آدرس دریافت تتر در همین بستر BEP20 را به عنوان مقصد وارد نمایید و وارد کردن آدرس در شبکه های دیگر مثل ERC20 منجر به گم شدن و از دست رفتن دارایی شما می گردد.
بهترین کیف پولهای تتر
اگر قصد دارید بهترین کیف پول برای نگهداری تتر را انتخاب کنید باید چند فاکتور مهم و ضروری را در نظر بگیرید که مهمترین آن امنیت است. برخی از کیف پولهای سختافزاری امنیت بسیار بالایی دارند. زیرا تنها در زمان انجام تراکنش به اینترنت وصل میشوند. از این رو نباید نگران از دست دادن دارایی دیجیتال خود باشید. از دیگر ویژگیهای کیف پول داشتن رابط کاربری ساده است. در برخی از کیف پولها با وجود امکانات بسیار زیاد، کاربران در هنگام استفاده دچار سردرگمی میشوند. به خصوص کسانی که به تازگی وارد حوزه ارزهای دیجیتال شدهاند. بنابراین کیف پولی را انتخاب کنید که رابط کاربری در سطح انتظارات شما داشته باشد. نکته آخر اینکه در هنگام انتخاب کیف پول به اصالت آن نیز توجه کنید. سعی کنید کیف پول را از منبع اصلی دانلود و نصب کنید و مراقب افزونهها و برنامههای جعلی برای نگهداری ارزهای دیجیتال باشید.
در حال حاضر به عنوان بهترین کیف پول برای نگهداری تتر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ترون لینک (Tron Link) کیف پول موبایل
- تراست والت ( Trust Wallet) کیف پول موبایل
- لجر (Ledger) کیف پول سخت افزاری.
- متامسک (Meta Mask) کیف پول مرورگر
- اکسودوس (Exodus) کیف پول دسکتاپ و موبایل.
چطور تتر خریداری کنیم؟
دنیای ارزهای دیجیتال بستری بسیار پر ریسک و هیجانی است. همانند هر بستر دیگری در این فضا نیز افراد مختلفی فعالیت میکنند که میتوانند انگیزههای مختلفی برای ورود به این بازار نوپدید داشته باشند. بنابراین اگر تازهکار هستید بهتر است با در نظر گرفتن ریسکهای آن و با داشتن اطلاعات کافی قدم به این حوزه بگذارید. برای خرید تتر میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید. اما از آنجایی که تراکنشهای انجام شده در این بازار به دلیل غیرمتمرکز بودن شبکه رمز ارزها، غیر قابل پیگیری است، بهتر است برای خرید آن از یک صرافی معتبر اقدام نمایید. با یک سرچ کوتاه میتوانید به تعداد زیادی صرافی ارز دیجیتال دسترسی پیدا کنید. اما پیدا کردن یک صرافی مطمئن کار چندان آسانی نیست. از این رو ما برای حفظ امنیت دارایی شما صرافی بیتکسینو را پیشنهاد میکنیم. در بیتکسینو می توانید علاوه بر تتر صد ها ارز دیجیتال دیگر مانند خرید ووچر پرفکت مانی و خرید وب مانی را نیز انجام دهید.
سوالات متداول
صرافی معتبر بیتکسینو این امکان را به شما می دهد تا با ثبت نام و احراز هویت در فضای ایمن و آسان خرید و فروش تتر را انجام دهید.
در صرافی بیتکسینو در هر ساعت از شبانه روز میتوانید پس از احراز و انتقال تتر به ولتتان به نرخ همان لحظه تتر را به ریال و یا بلعکس تبدیل نمایید.
تراکنش های تتر متناسب با ترافیک بستری که از ان ستفاده می کنید دارای هزینه و زمان انتقال متفاوتی هست معمولا تراکنش های بر بستر TRC20 با هزینه 1 دلاری طی 5 دقیقه انجام میشود اما تراکنش های بستر ERC20 معمولا بالای 15 دلار هزینه و تا 30 دقیقه زمان بر هستند.
حداقل خرید و فروش در صرافی بیتکسینو معادل ریالی 6 دلار است و حداکثری در روز برای خرید و فروش تتر در نظر گرفته نشده است. و کاربران با هر میزان دارایی میتوانند اقدام به خرید نمایند.
به طور کلی هر سرمایه گذاری دارای ریسک هست در این میان سرمایه گذاری روی ارز های دیجیتال به دلیل نوسانات بسیار بالا ریسک به مراتب بیشتری را نیز داراست که افراد قبل از ورود نیاز به مطالعه کامل و بررسی جوانب مخاطره امیز این سرمایه گذاری را باید لحاظ نمایند. در این میان تتر یک رمز ارز بر پایه دلار است که همواره قیمتی برابر 1 دلار دارد اما امکان برهم خوردن این بالانس یا مسدود سازی ادرس های دارای این توکن از ریسک های خرید این رمز ارز هستند هر چند این موارد دور از انتظار است اما ناممکنن نیست.
بیتکسینو با کارمزد معادل 0.2 درصد که کمترین میزان کارمزد میان تمام صرافی ها است با بهترین نرخ معاملات خرید و فروش شما را بدون واسطه انجام می دهد.