نوسانات ارزی، تصمیم جدید دولت مبنی بر حذف دلار نیمایی و اوضاع سیاسی کشور باعث شده تا سهم تتر در سرمایه گذاری و معاملات کشور بیش از پیش افزایش پیدا کند. چون قیمت تتر مستقیما با دلار رابطه دارد و تحت تاثیر نوسانات ارزش دلاری آن همواره رو به افزایش است. از این رو خیلی از سرمایه گذاران توجه بسیار ویژهای به این رمزارز دارند و به منظور حفظ ارزش دارایی و انتقال سرمایه به شکل دلار از آن بهره میبرند.
ترغیب سرمایه گذاران ایرانی به خرید تتر
حذف ارز نیمایی از معاملات دلاری ایران در شرایط فعلی احتمالا باعث تاثیر روی ارزش داراییهای زیادی شود. هر چند که احتمالا این اقدام به شفاف سازی بیشتر بازار ارز و کاهش نرخ رسمی و غیررسمی دلار منجر خواهد شد اما در کوتاه مدت حتما نوسانات ارزی را در پی خواهد داشت و به شدت روی قیمت داراییهای مختلف اثرگذار است.
در صورتی که قصد سرمایه گذاری دارید، میتوانید دارایی مبتنی بر دلار را هم مورد بررسی قرار بدهید و در چنین شرایطی به سراغ یک مدل از این داراییها بروید. در حال حاضر و با توجه به شرایط شکل گرفته، خیلی از معامله گران و سرمایه گذاران به تتر علاقه پیدا کردهاند. رمزارزی که نوسان قیمت دلاری ندارد و همواره 1 دلار خرید و فروش میشود. نرخ این رمزارز در بازار ایران تحت تاثیر تبدیل نرخ دلار به ریال همواره رو به رشد است. پس این مورد یک گزینه نسبتا مناسب برای سرمایه گذاران محسوب میشود.
معامله تتر در ایران معتبر است؟
به رغم همه چالشها و نوساناتی که در شرایط اقتصادی ایران وجود دارد و با توجه به تصمیمات جدید مقامات دولتی و رسمی مبتنی بر حذف ارز نیمایی و تغییرات شرایط ارزی، باز هم تتر در بازار ایران شرایط مساعدی دارد.
تداوم تغییرات در وضعیت اقتصادی ایران و سیر تصمیم گیریها ممکن است تاثیر قابل ملاحظهای روی پایداری تتر و افزایش نرخ آن نسبت به ریال بگذارد و حتی باعث صعود نرخ آن تا مرز 90 هزار تومانی شود. به همین دلیل سرمایه گذاران نباید از وضعیت بازار ارز و شرایط اقتصادی و سیاسی کشور غافل شوند و همواره اخبار و تغییرات مربوط به این حوزه را مدنظر داشته باشند.
گذشته از این موارد، سرمایه گذاران قبل از سرمایه گذاری روی این رمزارز باید از وضعیت آن در بازههای زمانی مختلف آگاه شوند و در جریان آن باشند.
بیشتر بخوانید:
یک هفته گذشته قیمت تتر چقدر تغییر کرد؟
فروش تتر با بهترین نرخ بازار 1403
قیمت تتر به کدام سمت و سو میرود؟
بررسی قیمت تتر در تایم فریم هفتگی حاکی از آن است که نرخ این رمزارز در یک کانال صعودی قرار گرفته است و در حال حرکت به سمت سقف این کانال است. سقف این کانال تلاقی قیمتی با مقاومت 80 هزار تومانی را شامل میشود. در صورتی که به هر دلیلی تتر توان عبور از این سقف را نداشته باشد و در برخورد با آن سازگار نشود، برگشت نرخ اتفاق خواهد افتاد. احتمالا در صورت برگشت قیمتی، نرخ این رمزارز تا محدوده حمایتی، مرز 68 هزار تا 69 هزار تومانی، عقب نشینی داشته باشد.
بررسی تایم فریم چهار ساعته تتر مانند تایم فریم هفتگی حاکی از روند صعودی این ارز دیجیتال است. بررسی نمودارها حاکی از آن است که قیمت ارز دیجیتال تتر در تایم فریم چهار ساعته با هر بار خورد به خط روند صعودی خود به ادامه این روند تمایل بیشتری پیدا کرده است. در صورتی که این روند همچنان ادامه داشته باشد، هدف اول قیمتی تتر محدوده 76 هزار تا 76 هزار و 500 تومان خواهد بود. از آنجایی که تایم فریم چهار ساعته و هفتگی تتر تداوم روند صعودی این ارز دیجیتال را نشان میدهد، احتمالا روند صعود قیمتی این رمزارز همچنان تداوم داشته باشند و در کل این ارز دیجیتال برای پشت سر گذاشتن قیمتهای بالاتر قدرت بیشتری بگیرد.
اگر به هر دلیلی تتر نتواند در روند صعودی که تایم فریم چهار ساعته نشان داده است، دوام بیاورد، برگشت قیمتی متحمل خواهد بود.
تصمیم به خرید و سرمایه گذاری با درگاه معتبر و اصولی
تمایل به خرید تتر باید علاوه بر آگاهی از تحلیلهای این رمزارز و کسب اطلاعات اصولی و درست، از درگاه شناخته شده انجام بگیرد. کلاهبرداری با تتر یکی از روشهای معمول کلاهبرداری است و تاکنون دارایی افراد زیادی را نابود کرده است. کلاهبرداران دنیای کریپتو با استفاده از پلتفرمهای جعلی که مدعی عرضه اولیه کوین برای توکنهای جدید هستند، دارایی کاربران را میدزدند. معمولا این سایتها پلتفرمهای معاملاتی معتبر و وعدههایی جذاب را به کاربران پیشنهاد میدهند تا آنها را گرفتار کنند و داراییهایشان را به یغما ببرند.
یکی از کلاهبرداری مشهور تتر، سایت WoToken است که به مشتریان خود سودهای کلان و جعلی پیشنهاد داد و 1 میلیارد دلار از ارزهای دیجیتال کاربران را به سرقت برد. این پلتفرم طی یک سال میلیاردها تومان پول را به سرقت برد. در نهایت این پلتفرم تقلبی توسط چین از مدار کاری خود خارج شد و کاملا فعالیت آن پایان پیدا کرد.
PlusToken یکی دیگر از پلتفرمهای کلاهبرداری شناخته شده است که مقدار زیادی تتر را از دست مشتریان درآورد. این پلتفرم مدعی پرداخت سود 9 تا 18 درصدی به مشتریان بود و با استفاده از هوش مصنوعی سرقتهای زیادی را انجام داد.
این پروژه بالغ بر 2 میلیارد دلار از سرمایه کاربران را در قالب رمزارزی مثل تتر دریافت کرد و اتفاقات بدی را برای فعالان بازار رمزارزها رقم زد. هر چند که شکایات گسترده از این بستر اتفاق افتاد و همچنان گروهی از آنها در زندان به سر میبرند، اما خسارات وارده به مالباختگان جبران ناپذیر بود.
نکاتی درباره تحلیل قیمتی تتر و خرید آن
این نمونهها بیانگر آن است که متقاضیان نباید صرفا به خرید رمزارز تتر یا به کارگیری آن برای افزایش دارایی خود در بازار رمزارزها استفاده کنند. بلکه باید به نوع پلتفرم و خدمات ارائه شده توسط آن توجه داشته باشند. به این منظور لازم است که کاربران حجم اطلاعات خود را درباره بازار رمزارزها افزایش دهند و از منابع معتبر و رسمی برای سرمایه گذاری روی تتر و انجام تراکنشها استفاده کنند.
مخصوصا معامله گران ایرانی تازه کاری که در شرایط کنونی به سرمایه گذاری روی تتر علاقمند شدهاند و به دنبال ذخیره هر چه بیشتر این ارز دیجیتال هستند.
با توجه به تحلیل انجام شده از شرایط، وضعیت بازار و امکان کلاهبرداری، لازم است متقاضیان حضور در بازار تتر، حتما از یک بستر مطمئن و معتبر برای سرمایه گذاری استفاده کنند و تحلیلها را در آن مورد بررسی قرار بدهند.
انتهای پیام