با ثبت نام و احراز هویت، 50 هزار شیبا اینو دریافت کنید!

اینترنت کامپیوتر پرتکل ICP

قیمت به دلار:

قیمت به تومان:

رتبه رمز ارز:

ارزش بازار:

حجم معاملات 24ساعته:

درصد تغییرات 24ساعته:

$ 9.84
تومان 600,240
0.08%
27
$ 4,591,808,234
$ 103,985,065

اینترنت پروتکل کامپیوتر چیست؟

فرآیند تغییر در بسیاری از تکنولوژی‌ها به سرعت در حال شکل‌گیری است. شبکه اینترنت نیز از این تغییر بی‌بهره نمانده است. اینترنت پروتکل کامپیوتر به عنوان نخستین بلاک چین در جهان شناخته می‌شود که در زمینه فضای ذخیره‌سازی نامحدود اطلاعات و سرعت اینترنت فعالیت دارد. این پروتکل که به عنوان نسل سوم بلاک چین شناخته می‌شود، قصد دارد زنجیره بلوکی و داده‌های مربوط به قراردادهای هوشمند را مقیاس‌پذیرتر کند و خروجی آنها را به صورت رمزنگاری شده ذخیره‌ نماید بدون اینکه تاثیری بر عملکرد شبکه بر جای بگذارد.

در حال حاضر فریم‌ ورک‌های بسیار زیادی وجود دارند که در قالب نرم‌افزار به توسعه‌دهندگان شبکه بلاک چین کمک می‌کنند. یکی از این فریم‌ ورک‌های نرم‌افزاری شبکه بلاک چین، اینترنت پروتکل کامپیوتر است که با هدف‌گذاری جاه‌طلبانه برای شبکه اینترنت برنامه‌ریزی شده است. در ادامه مطلب توضیح کاملی درباره این پروژه ارائه خواهیم داد.

اینترنت کامپیوتر پرتکل محصول کمپانی دفینیتی در پی راهاندازی اینترنتی سراسری در بستر بلاکچین است.

با اینترنت پروتکل کامپیوتر بیشتر اشتا شوید

اینترنت پروتکل کامپیوتر پلتفرمی است که در زمینه ارائه نرم‌افزارهای بلاک چین در شبکه اینترنت فعالیت می‌کند. در این نرم‌افزارها روش‌های جدیدی برای توکنیزه کردن انواع اکوسیستم‌ها در شبکه اینترنت، پروژه‌های صنعتی، سیستم‌های امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) و حتی خدمات پیشرفته‌ای برای انواع وب سایت‌ها ارائه شده است.

پروژه اینترنت پروتکل کامپیوتر رسما فعالیت خود را در سال 2016 توسط دومینیک ویلیامز (Domininc Williams) آغاز کرد و در همان ابتدای راه توانست حامیان سرسختی برای پلتفرم خود دست و پا کند. بنیاد توسعه دهنده این پروژه یعنی DFINITY توانست بیش از 121 میلیون دلار سرمایه‌گذاری با مشارکت شرکت‌هایی مانند پولی چین کپیتال (Polychain Capital)، ZeroEx، SV Angle، اندروسن هوروویتز (Andreessen Horowitz) و همچنین بسیاری از سرمایه‌گذاران شبکه اتریوم جذب نماید.

اینترنت پروتکل در سال 2018 در ایردراپ خود به بیش از 50 هزار مشارکت کننده، توکن‌های کاربردی ICP اعطا کرد و در سال 2020 شبکه اصلی اینترنت کامپیوتر راه‌اندازی شد و دامنه عمومی آن رسما در اختیار کاربران قرار گرفت. تمامی کدهای اینترنت کنونی که در دسترس کاربران قرار دارد بر روی دامنه عمومی منتشر شده است و آن دسته از کاربرانی که کوین‌های ICP در اختیار دارند می‌توانند در مدیریت شبکه اینترنت پروتکل مشارکت داشته باشند.

بنیان‌گذار شبکه اینترنت پروتکل کامپیوتر

دومینیک ویلیامز مدیر ارشد بنیاد DFINITY است و یکی از نظریه پردازان معتبر در زمینه ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود و ابداعات متنوعی در زمینه شبکه بلاک چین از جمله رله آستانه و اجماع شکاف احتمالی دارد.

دومینیک تحصیل کرده دانشگاه King لندن در رشته علوم کامیپوتری است و جزء نخستین توسعه‌دهندگان اولیه شبکه اتریوم و بیت کوین شناخته می‌شود. همچنین وی به عنوان یکی از پیشگامان در حوزه دیفای به شمار می‌رود و تلاش زیادی را برای عملیاتی کردن پروژه Mirror Labs انجام داده است.

بنیاد DFINITY

همانطور که قبلا نیز اشاره شد، پروژه اینترنت پروتکل کامپیوتر توسط بنیاد DFINITY راه‌اندازی شده است. این سازمان غیر انتفاعی در زوریخ سوئیس قرار دارد و در آن بسیاری از برنامه نویسان و توسعه‌دهندگان حرفه‌ای مشارکت دارند. در طی چند سال گذشته بیش از 10 هزار مقاله علمی و آکادمیک در رابطه با علوم کامیپوتری و شبکه بلاک چین توسط این سازمان منتشر شده است و توانسته بیش از 200 جایزه از سوی نهادهای علمی و فناوری جهان دریافت نماید.

پس از راه‌اندازی پروژه اینترنت کامپیوتر، بنیاد DFINITY به عنوان یکی از نهادهای فعال برای توسعه شبکه اینترنت غیرمتمرکز شناخته می‌شود و قراردادهای متعددی برای افزایش سرعت و بالا بردن حجم ذخیره اطلاعات منعقد کرده است.

نحوه عملکرد Internet Computer

اصلی‌ترین هدف پروتکل اینترنت کامپیوتر، افزایش سرعت و گسترش دامنه اینترنت عمومی است و به عنوان یک پروژه جهانی شناخته می‌شود. از آنجایی که همه کاربران در بستر این شبکه عظیم با یکدیگر تعامل دارند، این پلتفرم قصد دارد تکنولوژی کلید چند زنجیره‌ای (Chain Key Technology) برای انواع سرویس‌ها و سیستم‌های خصوصی راه‌اندازی کند. سیستم غیرمتمرکز آن از فناوری‌های بسیار پیشرفته‌ای برای اجماع و تولید کلیدهای توزیع شده غیر تعاملی در بین کاربران استفاده می‌کند.

براساس اعلام بنیاد DFINITY تمامی تبادلات موجود در شبکه به صورت سیستم عصبی انجام خواهد گرفت و محاسبات از طریق پروتکل‌های رمزنگاری شده و نودهای اینترنت انجام خواهد شد. نکته جالب توجه این فناوری آن است که تنها از یک کلید عمومی برای پذیرش کاربران خود استفاده خواهد کرد. چنین رویکردی باعث می‌شود تا تمامی دستگاهها مانند ساعت‌های هوشمند و تلفن همراه به راحتی بتوانند عملیات اعتبار سنجی در سطح شبکه را انجام دهند.

چنین رویکردی در شبکه‌های بلاک چین سنتی مانند اتریوم و بیت کوین امکان‌پذیر نیست. به عبارت دیگر کلید عمومی تولید شده یک فناوری منحصربه‌فرد در بستر اینترنت کنونی است. این کلید می‌تواند شبکه اینترنت را راه‌اندازی کند و نودهای جدیدی را به شبکه بیافزاید و در نهایت قدرت مقیاس‌پذیری آن را به صورت بی نهایت افزایش دهد. همچنین کلیدهای عمومی، آن دسته از نودهایی را که مخرب هستند را از سطح شبکه حذف می‌کند و باگ‌های شبکه را پیدا کرده و آنها را برطرف می‌نماید و با ایجاد خزنده‌های پیشرفته می‌تواند حفره‌های امنیتی را پیدا کرده و آنها را اعلام نماید.

نودهای شبکه اینترنت پروتکل کامپیوتر

زمانی که اینترنت پروتکل راه‌اندازی شد تنها توسط 48 دیتاسنتر مستقل پشتیبانی می‌شد و تنها 1300 نود و آن هم در چند کشور دنیا قرار داشتند. اما با توسعه این پلتفرم و عرضه انواع برنامه‌های غیرمتمرکز، رشد آن به سرعت افزایش یافت و در حال حاضر دارای هزاران دیتاسنتر و میلیون‌ها نود است. در این پلتفرم هر کاربری می‌تواند به یک نود تبدیل شود، برای اینکار باید به ID دیتاسنتر درخواست دهد و پروتکل ICP را نصب و به شبکه اینترنت وصل گردد.

سرعت پروتکل ICP

کلید زنجیره عمومی به شبکه امکان می‌دهد که در کمترین زمان ممکن برنامه‌های متصل به این شبکه اجرا شود. به عنوان مثال دستورهایی که به صورت کوئری هستند در عرض چند میلی ثانیه  و دستورهای مربوط به آپدیت نرم‌افزارها در مدت زمان 1 الی 2 ثانیه انجام می‌شوند.

در زمان راه‌اندازی این پروژه در هر ثانیه 2.5 بلاک ایجاد می‌شد اما با گسترش شبکه تعداد بلاک‌های جدید در هر ثانیه به 10.3 واحد افزایش یافت و براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا انتهای سال جاری به 1000 بلاک در هر ثانیه خواهد رسید.

نقشه راه اینترنت پروتکل کامپیوتر

یکی از برنامه‌های ‌کاربردی در شبکه بلاک چین ICP، استفاده از نسخه Mercury است. در این نسخه نودها در کنترل سیستم عصبی شبکه قرار می‌گیرند و بدین ترتیب اکوسیستم غیرمتمرکز می‌شود. آن دسته از کاربرانی که کوین ICP را در اختیار دارند می‌توانند در پروژه‌های آن مشارکت داشته باشند و به برنامه‌های آتی آن رای دهند.

البته در نسخه اشاره شده تنها امکانات اولیه ارائه شده است اما در نقشه 5 ساله این پلتفرم، قرار است تمامی کاربران و توسعه‌دهندگانی که به این شبکه علاقه دارند، بتوانند از سرویس‌های رایگان و بازارهای انبوه موجود در بستر بلاک چین استفاده کنند و در برنامه‌های آتی رشد و توسعه اکوسیستم دیفای را در دستور کار خود قرار دهند و از حجم بازار مالی سنتی تا جای ممکن بکاهند.

کوین ICP چه کاربردی دارد؟

کوین ICP به عنوان رمزارز بومی اینترنت پروتکل کامپیوتر شناخته می‌‌شود و سه وظیفه اصلی به شرح زیر دارد:

پاداش به مشارکت کنندگان شبکه: آن دسته از کاربرانی که در فرایند توسعه شبکه مشارکت دارند، به آنها پاداشی در قالب کوین ICP تعلق می‌گیرد. این فعالیت‌ها شامل رای دهی به اشخاصی است که در زمینه حاکمیت و راه‌اندازی نودهای شبکه فعالیت می‌کنند.

ساخت چرخه‌های محاسباتی: از آنجایی که کوین ICP به عنوان منبعی ارزشمند برای ذخیره ارزش است، می‌تواند در محاسبات پروتکل استفاده و در نهایت سوزانده شود. در سیستم سایکل اینترنت پروتکل، کوین‌ها با نرخ‌های مختلفی تبدیل به سایکل می‌شوند. هدف از چنین رویکردی این است که کاربران بتوانند با هزینه‌های مقرون به صرفه‌ای چرخه جدید ایجاد کنند.

مشارکت در حاکمیت شبکه: در صورتی که کوین‌های ICP در شبکه قفل شوند، نورون‌ها یا همان رشته‌های عصبی شبکه ایجاد می‌شوند که به واسطه آنها، مشارکت کنندگان می‌توانند درباره حاکمیت شبکه و نحوه مدیریت آن نظر خود را ابراز کنند.

منظور از چرخه در شبکه اینترنت پروتکل کامپیوتر چیست؟

چرخه یا سایکل‌ها در واقع نقش سوخت برای انجام محاسبات در شبکه را بر عهده دارند. این چرخه‌هایدر دراز مدت ارزش زیادی بدست می‌آورند که این امر به طبع بر قیمت ICP نیز تاثیر خواهد گذاشت. این چرخه‌ها توسط SDR پشتیبانی می‌شوند و هر SDR برابر با یک واحد ICP است. هر یک از این SDRها می‌توانند به میلیاردها میلیارد سایکل تبدیل شوند تا وظیفه محاسبات در شبکه را انجام دهند.

در این بین نورون‌ها نیز مقداری از کوین ICP را قفل کرده و کاربری که به عنوان مالک کوین شناخته می‌شود می‌تواند در حاکمیت شبکه مشارکت داشته باشد و به نسبت کوین قفل شده، رای او در حاکمیت تاثیرگذار خواهد بود.

معرفی بهترین کیف پول برای نگهداری کوین ICP

برای نگهداری این رمزارز می‌توانید از کیف پول سخت افزاری و نرم افزاری استفاده کنید که از میان بهترین نوع والت‌ها برای ذخیره کوین ICP می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیف پول پلاگ (Plug)، مبتنی بر وب است که می‌توانید آن را به صورت افزونه در مروگرهای کروم، فایرفاکس و کرومیوم نصب کنید.
  • کیف پول استوییک (STOIC)، یک کیف پول متن باز است که علاوه بر کوین ICP از توکن‌های بی‌همتا نیز پشتیبانی می‌کند.
  • کیف پول NNS، به عنوان کیف پول رسمی DFINITY نیز شناخته می‌شود و با استفاده از این برنامه می‌توانید علاوه بر ذخیره دارایی، بر روی نودهای شبکه سپرده‌گذاری نیز انجام دهید.

چگونه توکن های اینترنت پروتکل را خریداری کنیم؟

خرید و فروش ICP به عنوان رمز ارز محبوب، از طریق صرافی‌های ارز دیجیتال صورت می‌گیرد. صرافی‌های زیادی در حال فعالیت در زمینه خرید و فروش ICP هستند. از آنجایی که امکان انجام فعالیت‌های کلاهبردارانه در این حوزه زیاد است، بهتر است برای خرید و فروش ICP یک صرافی معتبر را انتخاب کنید. صرافی بیتکسینو از جمله صرافی‌های معتبر داخلی است که بستری امن برای تبادل ارزهای دیجیتال ایجاد کرده است. این صرافی توسط تیم متخصص در حوزه نرم افزار راه‌اندازی شده که تجربه سال‌ها فعالیت در زمینه سیستم‌های مالی و استارتاپ‌ها را در رزومه خود دارد.

سوالات متداول
چگونه می‌توانم ICP خریداری کنم؟

صرافی معتبر بیتکسینو این امکان را به شما می دهد تا با ثبت نام و احراز هویت در فضای ایمن و آسان خرید و فروش ICP را انجام دهید.

چگونه می‌توانم ICP را به ریال تبدیل کنم؟

در صرافی بیتکسینو در هر ساعت از شبانه روز میتوانید پس از احراز و انتقال ICP به ولتتان به نرخ همان لحظه ICP را به ریال و یا بلعکس تبدیل نمایید.

زمان و هزینه برداشت ICP به چه صورت است؟

تراکنش های ICP بسیار سریع و ارزان است و با کمتر از 1 سنت طی چند دقیقه به کیف پول شما واریز می شود.

حداقل و حداکثر خرید ICP در روز چقدر است؟

حداقل خرید و فروش در صرافی بیتکسینو معادل ریالی 10 دلار است و حداکثری در روز برای خرید و فروش ICP در نظر گرفته نشده است. و کاربران با هر میزان دارایی میتوانند اقدام به خرید نمایند.

آیا خرید ICP ریسک بالایی دارد؟

به طور کلی هر سرمایه گذاری دارای ریسک هست در این میان سرمایه گذاری روی ارز های دیجیتال به دلیل نوسانات بسیار بالا ریسک به مراتب بیشتری را نیز داراست که افراد قبل از ورود نیاز به مطالعه کامل و بررسی جوانب مخاطره امیز این سرمایه گذاری را باید لحاظ نمایند.

کارمزد خرید ICP در بیتکسینو چقدر است؟

بیتکسینو با کارمزد معادل 0.2 درصد که کمترین میزان کارمزد میان تمام صرافی ها است با بهترین نرخ معاملات خرید و فروش شما را بدون واسطه انجام می دهد.

0
    0
    سبد خرید شما
    سبد خرید شما خالی استبازگشت به فروشگاه
      درخواست کوپن