با ثبت نام و احراز هویت، 50 هزار شیبا اینو دریافت کنید!

اتریوم پروف او ورک ETHW

قیمت به دلار:

قیمت به تومان:

رتبه رمز ارز:

ارزش بازار:

حجم معاملات 24ساعته:

درصد تغییرات 24ساعته:

$ 1.67

تومان 101,870

2.10%

261

$ 1,070,259,196,017

$ 3,672,572

اتریوم پروف اف ورک چیست؟

اگر از علاقه مندان به فضای کریپتو کارنسی ها باشید حتما تا کنون به دفعات از ملکه ارز های دیجیتال یعنی اتریوم اخبار زیادی شنیده اید، اتریوم در ابتدا بلاکچینی مبنی بر ماینینگ بود که در پی بروز رسانی های متعدد که از آن به عنوان اتریوم 2 یا سرنیتی نیز یاد می شود در پی تغییر ساختار بلاکچین خود و مهاجرت از مکانیزم اجماع اثبات کار به اثبات سهام بوده که این به روز رسانی نیز سر انجام در تاریخ 15سپتامبر سال 2022 با موفقیت انجام شد، اما در زمان این بروز رسانی عده ای از نود های سابق اتریوم نسب به ماندن در زنجیره قبلی و عدم بروز رسانی اقدام نمودند که در اثر این هارد فورک کوین ETHW بوجود آمد که در اصل یک نسخه از اتریوم پیش از فرایند مرج این بلاکچین می باشد. در این مقاله به بررسی دقیق این رمز ارز جدید ایجاد شده از اتریوم پرداخته ایم تا با شناخت آن با دید بهتری جهت سرمایه گذاری بر روی آن تصمیم بگیریم، با بیتکسینو همراه باشید.

تفاوت اتریوم و اتریوم پروف اف ورک

تفاوت اصلی این دو ارز را در حال حاضر می توان به نوع اجماع و قوانین حاکم بر بلاکچین هایشان عنوان نمود:

اتریوم مبتنی بر اثبات سهام

مکانیزم اجماع اتریوم به اثبات سهام در پی بروز رسانی مرج تغییر یافت در این فرایند، دیگر از ماینر ها و سخت افزار های قدرتمند برای ساخت بلاک جدید استفاده نمی شود بلکه در آن نود های شبکه به منظور رقابت با یکدیگر در جهت فرایند ساخت بلاک جدید بر اساس میزان دارایی اتریوم سهام گذاری یا استیک شده انتخاب می شوند، در اتریوم نود ها ملزم به سهام گذاری حداقل 32 واحد اتریوم هستند که پس از سهام گذاری آن در شبکه می توانند به جمع ایجاد کننده گان بلاک پیوسته و کارمزد تراکنش ها را نیز دریافت نمایند، استفاده از این ساز و کار باعث می شود که مصرف بی رویه برق توسط ماینر ها در شبکه به صورت کامل حذف شود، و توان پردازشی نود های شبکه تنها صرف پردازش های واقعی و مفیر در شبکه شود و از این رو می توان امنیت بلاکچین را نیز افزایش داد چرا که با حذف ماینر ها بروز حملات 51 درصدی با دستیابی به  حجم پردازشی بالا توسط هکر خنثی شده و این بار به منظور دستکاری در اطلاعات بلاکچین لازمه در اختیار داشتن بیش از 50 درصد از کل توکن های آن بلاکچین است که در عمل شدنی نیست چرا که طی فرایند اسلش در این بلاکچین، سهام های نود های خرابکار نیز از آنها گرفته و به این طریق جریمه می شوند.

اتریوم پروف او ورک مبتنی بر اثبات کار

در زمینه اجماع اتریوم پروف او ورک تصمیم گرفته که از همان مکانیزم اثبات انجام کار برای امنیت و ساخت بلاک جدید استفاده نماید، طبق این ساز و کار، ماینر های شبکه با حل معادلات ریاضی پیچیده سعی در یافتن هش بلاک جدید می کنند، الگوریتم بکار رفته در این بلاکچین ETHASH نام دارد که یک الگوریتم مقاوم در برابر ماینر های اسیک است، و مناسب ترین سخت افزار برای حل آن کارت های گرافیک قدرتمند می باشد، از نقاط ضعف این اجماع مصرف برق بی رویه جهت حل معادلات ریاضی به کمک سخت افزار های قدرتمند است که در آن با تمام توان پردازشی از یک سخت افزار به منظور حل معادله استفاده می شود و همچنین امنیت ان با بروز کامپیوتر های کوانتومی در حال تهدید شدن است البته باید این مورد را در نظر داشته باشیم که کماکان بزرگترین رمز ارز بازار یعنی بیت کوین نیز مبتنی بر اثبات کار و ماینینگ است و جامعه اتریوم پروف اف ورک معتقد هستند که این ساز و کار روشی مناسب تر برای یک بلاکچین به حساب می رود. از دیگر ضعف های این متد مبحث مقیاس پذیری و کندی سرعت تایید تراکنش هاست، اتریوم در نسخه پروف اف ورک و توانایی تایید حدود 20 تراکنش را در ثانیه داراست در صورتی که اتریوم 2 در پی افزایش مقیاس پذیری تا 100 هزار تراکنش بوده و مهاجرت به اثبات سهام نیز با کاهش فرایند های پردازشی از شبکه قابلیت های مقیاس پذیری آنرا افزایش می دهد البته بعد از 2 سال از فرایند مرج در اتریوم و مهاجرت به اثبات سهام اتریوم تا کنون نتوانسته مشکل مقیاس پذیری خود را رفع کند و تنها فرایند مرج و استفاده از Proof of stake در جهت افزایش مقیاس پذیری کارگشای این بلاکچین نبوده است.

منظور از سافت فورک چیست؟

از آنجایی که امکان اعمال تغییر در بلاک چین غیرممکن است. در صورت نیاز به بروزرسانی یا مخالفت عده‌ای از جامعه یک شبکه با قوانین بلاک چین، به دو روش می‌توان متوسل شد که عبارتند از سافت فورک یا هارد فورک.

سافت فورک به نوعی بروزرسانی در بلاک چین اشاره دارد که در نتیجه آن سازگاری با نسخه قدیمی از بین نمی‌رود. به عبارتی به روز رسانی روی بلاک چین اعمال می‌شود اما همچنان مخالفان این بروزرسانی نیز می‌توانند به فعالیت خود روی این شبکه ادامه دهند. در این نوع از به روزرسانی کوین و بلاک جدیدی ایجاد نمی‌شود.

منظور از هارد فورک چیست؟

در فرایند هارد فورک بلاکچین موجود به دو زنجیره جدا گانه تقسیم می شود و در پی آن نیز کوین جدید حاصل می شود، برای در بهتر از فرایند هارد فورک ابتدا باید در باره نحوه فعالیت بلاکچین اتریوم مواردی عنوان گردد، در شبکه اتریوم ماینر و نود هایی از سراسر جهان به منظور ساخت بلاک و تایید تراکنش ها گرد هم آمده اند که با نصب نرم افزار مربوط به این شبکه و در اختیار گذاشتن منابع سخت افزاری منجر به عملکرد صحیح این بلاکچین می شوند، حال می توان فرایند هارد فورک را به تغییری در نرم افزار نصب شده روی سیستم نود ها و ماینر ها تشبیه نمود که برای بروز رسانی به آپگرید مرج در اتریوم لازمه آن تغییر نسخه نرم افزاری تمامی نود های این شبکه بود، اما در این زیمنه و به دلیل فعالیت اتریوم به صورت غیر متمرکز نمی توان اجباری را در انجام آن توسط همه نود ها اعمال نمود و بنابراین عده ای از نود ها از انجام آن امتناع کرده و روی نسخه قدیمی موجود به فعالیت خود ادامه دادند و عده دیگری که به روز رسانی ها را اعمال کرده بودند به زنجیره جدید اتریوم پیوستند و طبق این فرایند دو زنجیره و بلاکچین مجزا حاصل می گردد که هر یک دارای نود های مختص به خود است. شایان ذکر است بلاکچین های نسل قدیم مانند اتریوم و بیت کوین فورک پذیر بوده و با به روز رسانی های مختلف کوین های بسیاری از این بلاکچین ها ایجاد شده اند به عنوان مثال می توان به اتریوم کلاسیک یا بیت کوین کش نیز در این زمینه اشاره نمود، اما بلاکچین های نسل جدید قابلیت منشعب شدن و بروز فورک را در بلاکچین غیر ممکن نموده اند به عنوان مثال از زنجیره های تزوس یا سولانا نمی توان انشعابی با بروز رسانی ایجاد نمود و در این بلاکچین ها همواره طولانی ترین زنجیره به عنوان زنجیره اصلی انتخاب می شود و زنجیره جانبی ایجاد نمی شود.

مشکلات هش ریت پایین ETHW

بنا به مشارکت کم ماینر ها در بلاکچین اتریوم پروف اف ورک هش ریت کل این شبکه در مقایسه با اتریوم پیش از فرایند مرج رقمی بسیار کمتر است که می تواند این بلاکچین را در معرض خطر حملات 51 درصدی قرار دهد، در بلاکچین های اثبات کار کاهش هش ریت کل شبکه امری بسیار خطرناک و منجر به بروز انواع آسیب پذیری ها می گردد چرا که در صورت کم بودن توان کل پردازشی دست یابی به نیمی از آن توسط عده ای از ماینر ها دور از ذهن پنداشته نمی شود و به عنوان یک فاکتور خطر برای ETHW باید آنرا در نظر گرفت.

 

رمز ارز ETHW و کاربردهای آن

اتریوم پروف اف ورک با نماد ETHW بعد از آپگرید مرج اتریوم روی کار آمد و از این توکن در شبکه برای کارمزد تراکنش ها استفاده می شود و همچنین می توان از آن به عنوان ابزاری برای پرداخت یا سرمایه گذاری و معامله گری در بازار رمز ارز ها نیز استفاده کرد، نود یا همان ماینر های اتریوم پروف اف ورک به ازای ساخت بلاک و تایید تراکنش ها و فعالیت های سازنده در شبکه با دریافت این رمز ارز پاداش داده می شوند و از این طریق نیز واحد های جدید ETHW به عرضه در می آیند.

شایان ذکر است که اتریوم پروف اف ورک نیز همانند جدش اتریوم، به تمامی قابلیت های توسعه پذیری مانند پشتیبانی از قرار داد های هوشمند، و میزبانی از اپلیکیشن های غیر متمرکز مجهز است و می توان در این بستر نیز انواع توکن های مثلی و غیر مثلی را ایجاد نمود یا با استفاده از زبان برنامه نویسی سالیدیتی مختص اتریوم پلتفرم های دیفای و صرافی های غیر متمرکز را توسعه داد.

میزان عرضه Ethereum Proof Of Work 

اتریوم پرف او ورک دارای عرضه نهایی و محدودی نیست و واحد های جدید به ازای ساخت بلاک جدید در آن ایجاد می شوند اما این روند عرضه کنترل شده و درصد پایینی در این شبکه دارد در حال نگارش این مطلب در زمستان 1402 تا کنون 107,818,999 واحد ETHW عرضه و به گردش درامده است، میزان اولیه عرضه این رمز ارز نیز برابر با کل واحد های اتریوم تا قبل از زمان اپگرید مرج منهای توکن های اتریوم انتقال یافته به قرار داد هوشمند سهام گذاری در اتریوم بوده است.

ماینینگ در اتریوم پروف اف ورک

برای استخراج اتریوم پروف اف ورک نیازی به داشتن دستگاه‌های اسیک ماینر های قدرتمندی نیست. حتی با داشتن پردازنده‌های گرافیکی GPU می‌توان به استخراج این رمز ارز پرداخت. بنابراین می‌توان با داشتن یک دسکتاپ گیمینگ قدرتمند و کارت گرافیک AMD و یا NVIDIA نسبت به انجام عملیات ماینینگ این رمز ارز اقدام نمود.

برای راه‌اندازی ریگ استخراج اتریوم پروف اف ورک می‌توانید با اتصال چند کارت گرافیک قدرتمند مانند انویدیا سری 3080 با هشت گیگابایت فعالیت ساخت بلاک وتایید تراکنش ها را به ازای دریافت پاداش ٍETHW انجام دهید.

چگونه ارز دیجیتال اتریوم پروف اف خریداری کنیم.

ارز دیجیتال ETHW همانند بسیاری دیگر از ارزهای دیجیتال در صرافی‌های مختلفی عرضه می‌شود که از آن جمله می‌توان به صرافی‌های نام آشنایی مانند بایننس، کوین بیس پرو، FTX، هات بیت و بیترکس اشاره نمود. برای خرید رمز ارز ETHW از طریق صرافی‌های داخلی می‌توانید به صرافی ارز دیجیتال بیتکسینو مراجعه کنید. این صرافی با توجه به ارائه رابط کاربری ساده و امنیت بالا روشی مطمئن و ساده برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال شما به شمار می‌رود.

کیف پول‌های اتریوم پروف اف ورک

همانند سایر رمزارزها اتریوم پروف اف ورک نیز قابل ذخیره‌ سازی در کیف پول‌های سخت افزاری، نرم افزاری و مبتنی بر وب است. با توجه به اینکه هر کدام از این کیف پول‌ها دارای معایب و مزایای خاص خود هستند، می‌توانید متناسب با نیاز خود نوع مناسب آن را انتخاب نمایید. کیف پول‌هایی که از این رمز ارز پشتیبانی می‌کنند، عبارتند از:

  • کیف پول‌های سخت‌افزاری: لجر، سیف پال و ترزور
  • کیف پول‌های نرم‌افزاری: اتمیک، کوینومی و تراست ولت
  • کیف پول‌های تحت وب: متامسک و مای اتر والت

جمع بندی

نام و آوازه اتریوم به قدری در فضای رمز ارز ها بالا رفته که امرزوه حتی هارد فورک و ورژن قدیمی آن نیز توانسته به جمع 120رمز ارز اول بازار بپیوندد اما نکته ای که باید در ذهن داشت عدم پشتیبانی بنیاد اتریوم و توسعه دهنده گان اصلی آن از این بلاکچین است و فراموش نکنیم که توسعه دهنده گان و افراد پشت اتریوم در موفقیت این ارز نقش اول را ایفا نموده اند که در حال حاضر نیز هیچ ارتباطی با ETHW ندارند و از طرفی دیگر اتریوم پروف اف ورک با مشکلات هش ریت پایین و امنیت کمتر در زنجیره در حل دست و پنجه نرم کردن است که ما را به این فکر فرو برده که با عدم حل این مشکلات و بروز رسانی های منظم شانس زیادی برای این هارد فورک اتریوم باقی نمانده باشد.

سوالات متداول
چگونه می‌توانم اتریوم PROOF OF WORK خریداری کنم؟

صرافی معتبر بیتکسینو این امکان را به شما می دهد تا با ثبت نام و احراز هویت در فضای ایمن و آسان خرید و فروش اتریوم PROOF OF WORK  را انجام دهید.

چگونه می‌توانم اتریوم PROOF OF WORK را به ریال تبدیل کنم؟

در صرافی بیتکسینو در هر ساعت از شبانه روز میتوانید پس از احراز و انتقال اتریوم PROOF OF WORK به ولتتان به نرخ همان لحظه اتریوم PROOF OF WORK را به ریال و یا بلعکس تبدیل نمایید.

زمان و هزینه برداشت اتریوم PROOF OF WORK به چه صورت است؟

تراکنش های اتریوم PROOF OF WORK معمولا با هزینه در حدود 1 دلار در کمتر از 5 دقیقه انجام می شود.

حداقل و حداکثر خرید اتریوم PROOF OF WORK در روز چقدر است؟

حداقل خرید و فروش در صرافی بیتکسینو معادل ریالی 6 دلار است و حداکثری در روز برای خرید و فروش اتریوم PROOF OF WORK در نظر گرفته نشده است. و کاربران با هر میزان دارایی میتوانند اقدام به خرید نمایند.

آیا خرید اتریوم PROOF OF WORK ریسک بالایی دارد؟

به طور کلی هر سرمایه گذاری دارای ریسک هست در این میان سرمایه گذاری روی ارز های دیجیتال به دلیل نوسانات بسیار بالا ریسک به مراتب بیشتری را نیز داراست که افراد قبل از ورود نیاز به مطالعه کامل و بررسی جوانب مخاطره امیز این سرمایه گذاری را باید لحاظ نمایند.

کارمزد خرید اتریوم PROOF OF WORK در بیتکسینو چقدر است؟

بیتکسینو با کارمزد معادل 0.2 درصد که کمترین میزان کارمزد میان تمام صرافی ها است با بهترین نرخ معاملات خرید و فروش شما را بدون واسطه انجام می دهد.

0
    0
    سبد خرید شما
    سبد خرید شما خالی استبازگشت به فروشگاه
      درخواست کوپن